Det nærmer seg høst og det er på tide å skifte dekk. Å velge riktige dekk handler om mye mer enn å ha den rette dekkdimensjonen som oppgis i vognkortet. Og er du blant dem som tror at «et dekk er et dekk», så lenge det ser sort og pent ut? Det kan koste deg dyrt.

 Dekk1 er Norges største uavhengig dekk-kjede. Sammen med skadeforsikringsselskapet Vardia Insurance Group ASA, lanseres nå forsikringen PåVei1. En forsikring som skal gi deg som kunde en ekstra trygghet når du er ute og kjører.

- Riktige dekk kan være forskjellen mellom liv og død. Kjøp av gode dekk er den billigste livsforsikringen du kan investere i, ut i fra den ekstremsporten som utøves ved å kjøre bil på norske veier. PåVei1 skal sørge for at våre kunder skal føle seg trygge på at de får hjelp ved punktering, hærverk eller ødelagte dekk, sier Petter Smebye, administrerende direktør i Dekk1.

- Vardia setter kunden i førersetet. Skulle uhellet først være ute vil du med PåVei1 være sikret 24 timers assistanse, leiebil i inntil tre døgn, reparasjon eller nye dekk og mye mer. Alt for at du skal følge deg trygg på veien, sier administrerende direktør Børge Leknes i Vardia Norge.

Skift dekk før snøen kommer

Det første snøfallet kommer som en stor overraskelse på oss alle. Kundene som har dekkene sine på dekkhotell hos Dekk1 kan derimot slappe av. De blir kalt inn til dekkskifte i god tid, og kan føle seg sikker på at bilen er forskriftsmessig skodd for den nye vintersesongen.

PåVei1 Assistanse gjelder for kunder av Dekk1 som enten har kjøpt nye dekk, bestilt dekkhotell eller som har kjøpt forsikringen. Forsikringen følger bilen hvor dekkene er montert, uavhengig av hvem som fører bilen, og gjelder i 12 måneder fra kjøp eller bytte av dekk. Kunder av Dekk1 vil også få fordelaktige tilbud på alle Vardias forsikringer som en følge av avtalen.

Mer informasjon finner du her:
PåVei1 - www.dekk1.no/garanti

Kontakt oss:

Børge Leknes, Administrerende direktør Vardia Forsikring AS
Mobil: +47 93 48 03 12, E-post: borge.leknes@vardia.no

Petter Smebye, Administrerende Direktør i RAC Tyres AS (Dekk1)
Mobil: +47 907 53 871, E-post: petter.smebye@dekk1.no

distributed by