Til aksjonærene i Thor Medical ASA

INNKALLING TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I THOR MEDICAL ASA

Det innkalles herved til ordinær generalforsamling i Thor Medical ASA ("Selskapet) 11. april 2024 kl. 14.00 hos Advokatfirmaet Selmer, Ruseløkkveien 14, 0251 Oslo.

Generalforsamlingen vil bli åpnet av styrets leder, Ludvik Sandnes, eller den styret har utpekt, jf. allmennaksjeloven § 5-12.

Følgende saker er på agendaen:

1.

Valg av møteleder og en person

til å

7.

Fastsettelse av godtgjørelse til valgkomiteens

medundertegne protokollen

medlemmer

2.

Godkjennelse av innkallingen og dagsorden

8.

Godkjennelse av retningslinjer for lederlønn

3.

Godkjennelse

av årsregnskapet

og

styrets

9.

Fullmakt til styret til å forhøye aksjekapitalen

årsberetning for Thor Medical ASA og

i henhold til Selskapets incentivprogram

konsernet for regnskapsåret 2023, herunder

10.

Fullmakt til styret til å forhøye aksjekapitalen

disponeringen

av

årets

resultat,

samt

i tilknytning til utøvelse av RSUer

behandling

av

redegjørelse

for

foretaksstyring

11.

Fullmakt til styret til å forhøye aksjekapitalen

4.

Rådgivende avstemning

over

Selskapets

med inntil 20% for andre angitte formål

lederlønnsrapport for 2023

12.

Valg av medlemmer til valgkomiteen

5.

Godkjennelse av revisors godtgjørelse

13.

Endring av vedtektene

6.

Fastsettelse av godtgjørelse til styrets

medlemmer

***

Thor Medical ASA er et allmennaksjeselskap underlagt allmennaksjelovens regler. Selskapet har pr dato for denne innkallingen utstedt 233 539 006 aksjer, og hver aksje har én stemme. Aksjene har også for øvrig like rettigheter. Selskapet har ingen egne aksjer.

I henhold til Selskapets vedtekter § 7 har styret bestemt at de aksjonærer som ønsker å delta i generalforsamlingen (enten selv eller ved fullmektig), må melde fra om dette til Selskapet ved å sende det vedlagte påmeldingsskjemaet (som også er gjort tilgjengelig på Selskapets hjemmeside angitt nedenfor), til Selskapet v/kontofører Nordea Bank Abp, filial i Norge, Issuer Services, med brev til følgende adresse: Nordea Bank Abp, filial i Norge, Issuer Services, Postboks 1166 Sentrum, 0107 Oslo, eller e-post til: nis@nordea.com. Meldingen må være mottatt senest den 9. april 2023, kl. 23.59, som tilsvarer fristen i allmennaksjeloven § 5-3.

Aksjeeiere kan delta elektronisk på generalforsamling. Selskapet oppfordrer likevel aksjeeiere om å stemme på forhånd eller gi fullmakter med stemmeinstruks i forkant av generalforsamlingen som nærmere beskrevet nedenfor. Aksjeeiere som ønsker å delta elektronisk må melde fra om dette til brede.ellingseter@thormedical.nosenest innen 9. april 2023 kl. 23.59. Praktiske forhold knyttet til slik deltakelse vil formidles til dem det gjelder før møtetidspunktet.

Aksjonærer som ikke har anledning til selv å møte, kan møte ved fullmektig. Skjema for tildeling av fullmakt, med nærmere instruksjoner for bruk av fullmaktsskjemaet, er vedlagt denne innkallingen og er gjort tilgjengelig på Selskapets hjemmeside angitt nedenfor. Fullmakt kan om ønskelig gis til styrets leder Ludvik Sandnes. Utfylte fullmaktsskjemaer kan enten leveres i generalforsamlingen eller sendes til Selskapets kontofører Nordea Bank Abp, filial i Norge, Issuer Services innen den 9. april 2023, kl. 23.59 med brev til følgende adresse: Nordea Bank Abp, filial i Norge, Issuer Services, Postboks 1166 Sentrum, 0107 Oslo, eller e-post:nis@nordea.com.

Aksjonærer som ikke har anledning til å delta på generalforsamlingen kan avgi direkte forhåndsstemme i hver enkelt sak elektronisk via www.thormedical.noog Verdipapirsentralen ("VPS") Investortjenester. Frist for

1/2

forhåndsstemme er 9. april 2023, kl. 23.59. Inntil utløpet av fristen kan avgitte forhåndsstemmer endres eller trekkes tilbake. Dersom en aksjonær velger å møte på generalforsamlingen enten selv eller ved fullmektig, anses avgitte forhåndsstemmer som trukket tilbake.

Kun de som er aksjeeiere i Selskapet fem virkedager før generalforsamlingen, dvs. den 4. april 2024, ("Registreringsdatoen"), har rett til å delta og stemme på generalforsamlingen, jf. allmennaksjeloven § 5-2. En aksjeeier som ønsker å delta og stemme på generalforsamlingen, må være innført i aksjeeierregisteret (VPS) på Registreringsdatoen eller ha meldt og godtgjort erverv per Registreringsdatoen. Aksjer som er ervervet etter Registreringsdatoen, gir ikke rett til å delta og stemme på generalforsamlingen.

I henhold til allmennaksjeloven § 1-8, samt regler om forvaltere omfattet av verdipapirsentralloven § 4-5 og tilknyttede gjennomføringsforordninger, sendes innkalling til aksjonærer som er eier av forvalterregistrerte aksjer til de relevante forvalterne som videreformidler innkallingen til aksjonærene de holder aksjer for. Aksjonærer må kommunisere med sine forvaltere, som er ansvarlig for å videreformidle stemmer og påmelding. Forvaltere må i henhold til allmennaksjeloven § 5-3 melde dette til Selskapet senest 2 virkedager før generalforsamlingen.

En aksjonær har rett til å fremsette forslag til beslutninger i saker på dagsordenen og til å kreve at styremedlemmer og daglig leder på generalforsamlingen gir tilgjengelige opplysninger om forhold som kan innvirke på bedømmelsen av (i) godkjennelse av årsregnskapet og årsberetningen, (ii) saker som er forelagt generalforsamlingen til avgjørelse, og (iii) Selskapets økonomiske stilling, herunder om virksomheten i andre selskaper som Selskapet deltar i, og andre saker som generalforsamlingen skal behandle, med mindre de opplysninger som kreves ikke kan gis uten uforholdsmessig skade for Selskapet.

Denne innkallingen, øvrige dokumenter som gjelder saker som skal behandles i generalforsamlingen, herunder de dokumenter det er henvist til i denne innkallingen, samt Selskapets vedtekter, er tilgjengelige på Selskapets hjemmeside www.thormedical.no. Aksjonærer kan kontakte Selskapet pr post, e-post eller telefon for å få tilsendt de aktuelle dokumentene. Adresse: Thor Medical ASA, Karenslyst allé 9, 0278 Oslo, e-post:post@thormedical.no, telefon: +47 974 14 000.

Følgende dokumenter vil være tilgjengelige på www.thormedical.no:

  • Denne innkallingen og vedlagte skjema for påmelding/fullmakt
  • Styrets forslag til vedtak for de saker som er oppført på agendaen
  • Innstillingen fra valgkomitéen
  • Årsregnskapet og årsberetningen for regnskapsåret 2023
  • Styrets rapport for eierstyring og selskapsledelse for 2023
  • Lederlønnsrapport for 2023
  • Retningslinjer for lederlønn
  • Oppdaterte vedtekter

Oslo, 21. mars 2023

På vegne av styret i Thor Medical ASA

Ludvik Sandnes

Styrets leder

Vedlegg:

  • Påmeldingsskjema
  • Fullmaktsskjema

2/2

THOR MEDICAL ASA

PÅMELDINGSSKJEMA

ORDINÆR GENERALFORSAMLING 11. APRIL 2024

Aksjonærer som ønsker å delta på ordinær generalforsamling 11. april 2024 bes fylle ut og returnere dette påmeldinsskjemaet til: Nordea Bank Abp, filial i Norge, Issuer Services, Postboks 1166 Sentrum, 0107 Oslo eller e-post:nis@nordea.com.

Påmelding kan også registreres elektronisk via VPS Investortjenester.

Påmelding må være mottatt av Nordea innen 9. april 2024 kl. 23.59.

Undertegnede ønsker å delta på ordinær generalforsamling 11. april 2024 kl. 14.00.

Aksjeeiers navn:

Representant for aksjeeier (dersom foretak):

Dato

Sted

Signatur for aksjeeier

Dersom aksjeeier er et selskap, vennligst legg ved dokumentasjon i form av firmaattest, eller separat fullmakt.

1/2

THOR MEDICAL ASA

FULLMAKTSSKJEMA

ORDINÆR GENERALFORSAMLING 11. APRIL 2024

Aksjonærer som ikke returnerer skjemaet "PÅMELDINGSSKJEMA - ORDINÆR GENERALFORSAMLING 11. APRIL 2024" (se forrige side), og derfor ønsker å gi en annen fullmakt til å handle på hans eller hennes vegne på ordinær generalforsamling 11. april 2024 må fylle ut dette fullmaktsskjemaet og returnere det til: Nordea Bank Abp, filial i Norge, Issuer Services, Postboks 1166 Sentrum, 0107 Oslo, eller e-post:nis@nordea.com.

Fullmakt kan også registreres elektronisk via VPS Investortjenester.

Fullmaktsskjemaet må være mottatt av Nordea innen 9. april 2024 kl. 23.59.

Undertegnede aksjeeier gir herved (sett kryss):

Styrets leder, Ludvik Sandnes, eller den han bemyndiger, eller

____________________________________

Navn på fullmektig (vennligst bruk blokkbokstaver)

fullmakt til å møte og avgi stemme i Thor Medical ASAs ordinære generalforsamling 11. april 2024 kl. 14.00 for mine/våre aksjer. Dersom fullmektigen ikke er navngitt, skal fullmakten anses gitt til styrets leder, Ludvik Sandnes, eller den styrets leder bemyndiger. Verken selskapet eller styrets leder (eller den styrets leder bemyndiger) kan holdes ansvarlig for tap som måtte oppstå som følge av at fullmakten ikke kommer frem til fullmektigen i tide. Selskapet og styrets leder (eller den styrets leder utpeker) er ikke ansvarlig for at det blir avgitt stemme i henhold til fullmaktsskjemaet og har intet ansvar i forbindelse med avgivelse av stemme i henhold til fullmakten.

Stemmene skal avgis i henhold til instruksen nedenfor. Merk at ikke avkryssede felt i agendaen nedenfor vil anses som en instruks om

  • stemme "for" forslagene i innkallingen, likevel slik at fullmektigen avgjør stemmegivningen i den grad det blir fremmet benkeforslag, forslag i tillegg til eller til erstatning for forslagene i innkallingen. Dersom stemmeinstruksen er uklar vil fullmektigen utøve sin myndighet basert på en for fullmektigen fornuftig tolkning av instruksen. Dersom en slik tolkning ikke er mulig vil fullmektigen kunne avstå fra å stemme.

Sak:

For

Mot

Avstå

Etter full-

mektigens

skjønn

1.

Valg av møteleder

1.Valg av person til å medundertegne protokollen

2.

Godkjennelse av innkallingen og dagsorden

3.

Godkjennelse av årsregnskapet og årsberetningen

4.

Rådgivende avstemning over Selskapets lederlønnsrapport for 2023

5.

Godkjennelse av revisors godtgjørelse

6.

Fastsettelse av godtgjørelse til styrets medlemmer, i henhold til valgkomiteens forslag

7.

Fastsettelse av godtgjørelse til valgkomiteens medlemmer, i henhold til valgkomiteens forslag

8.

Godkjennelse av retningslinjer for lederlønn

9.

Fullmakt til styret til å forhøye aksjekapitalen i henhold til Selskapets incentivprogram

10.

Fullmakt til styret til å forhøye aksjekapitalen i tilknytning til utøvelse av RSUer

11.

Fullmakt til styret til å forhøye aksjekapitalen med inntil 20 % for andre angitte formål

12.

Gjenvalg av Didrik Leikvang som medlem og leder av valgkomiteen

12.

Gjenvalg av Jørn Aage Johansen som medlem av valgkomiteen

12.

Gjenvalg av Jon Magne Asmyr som medlem av valgkomiteen

13.

Endring av vedtektene

Aksjeeiers navn:

Representant for aksjeeier (dersom foretak):

Dato

Sted

Signatur for aksjeeier

Dersom aksjeeier er et selskap, vennligst legg ved dokumentasjon i form av firmaattest, eller separat fullmakt.

2/2

Attachments

Disclaimer

Thor Medical ASA published this content on 20 March 2024 and is solely responsible for the information contained therein. Distributed by Public, unedited and unaltered, on 21 March 2024 07:42:04 UTC.